Beneficii pentru comunitate

01/09/2020

· Construirea unui district de afaceri, care va atrage noi investiții, va susține inițiativele antreprenoariale românești și va genera peste 30.000 de locuri de muncă. Alte peste 2.000 de noi locuri de muncă vor fi activate pe durata dezvoltării proiectului.

· Realizarea, pentru prima dată la nivel național, a unor spații culturale de anvergură internațională, dedicate exclusiv unor simboluri ale României, precum Constantin Brâncuși.

· Demararea unei inițiative ale cărei dimensiuni și efort de implementare vor genera un nou suflu de revitalizare economică, atât pentru Capitală, cât și pentru regiune.

· Creșterea turismului național și internațional în București.

· Construirea unui proiect etalon, a cărui notorietate va depăși granițele țării, atrăgând publicuri din întreaga Europă și oferind un capital de imagine pozitiv la nivel internațional.

· Noua dezvoltare va deveni gazda celor mai importante și atractive evenimente, dar și un punct de referință pentru segmentul expozițional.  

· Crearea premiselor pentru dezvoltarea industriilor locale și regionale, de la cea de producție a materialelor de construcție și echipamente, pe perioada dezvoltării, până la toate domeniile de activitate economică, după inaugurare.